×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William eert slachtoffers Eerste Wereldoorlog

  Prins legt krans bij monument Coventry

  William eert slachtoffers Eerste Wereldoorlog

  Prins William heeft woensdag een krans gelegd bij het oorlogsmonument in de Engelse stad Coventry. De zoon van prins Charles deed dit in zijn rol als voorzitter van Fields In Trust, een organisatie die aandacht wil vragen voor monumenten voor de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog.


  Nadat de hertog van Cambridge de krans had gelegd, ging hij langs bij een sportmiddag voor kinderen. Ook plantte hij papaverzaadjes met de kinderen. Daarna woonde hij nog een receptie bij en sprak hij met medewerkers van Fields In Trust, ook onthulde hij een plaquette. Tijdens zijn bezoek gaf William nog een speech, deze is te lezen op de website van het Britse Koninklijk Huis.

  De gemeente van Coventry heeft verschillende foto's van het bezoek van William gedeeld via Twitter. Op een van de afbeeldingen is te zien dat de hertog van Cambridge een persoonlijk briefje aan de krans had vastgemaakt. "Ter nagedachtenis aan diegenen die stierven voor onze vrijheid", valt er te lezen.

  16 juli 2014 - 15:21