×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William eert omgekomen agent aanslag Londen

  William eert omgekomen agent aanslag Londen

  Prins William heeft woensdag een bezoek gebracht aan het National Memorial Arboretum in Staffordshire. De hertog van Cambridge was daar om een nieuw herdenkingscentrum te openen, maar maakte ook van de gelegenheid gebruik om Keith Palmer, de agent die vorige week omkwam bij de aanslag in Londen, te eren.


  William liet een krans met witte rozen achter op de plek waar gevallen politieagenten worden herdacht. "Voor Keith Palmer, en alle anderen die onze gemeenschap dapper hebben gediend", zo had de prins op een bijbehorende kaartje geschreven.

  Vorige week werd al aangekondigd dat Palmer, die door de aanslagpleger werd doodgestoken, permanent wordt herdacht op National Memorial Arboretum.

  29 maart 2017 - 15:19