×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William duikt met kinderen

  Ik hoop dat George ook ooit gaat duiken'

  William duikt met kinderen

  Prins William heeft een zwembadduik gemaakt met Britse kinderen in Londen. De hertog van Cambridge is in navolging van zijn vader prins Charles sinds woensdag de voorzitter van de British Sub-Aqua Club (Bsac), het landelijke bestuursorgaan van de duiksport.


  Ook Charles was bij de bijeenkomst in het zwembad aanwezig. William leek volledig in zijn element toen hij samen met een groep jonge duikers in het water plonste, meldt Hello! De prins heeft volgens het blad al een paar van 's werelds mooiste duiklocaties gezien, zoals de Malediven en de Seychellen. Terwijl William in het water lag, sprak zijn vader aan de kant met verschillende kinderen over hun duikhobby. Later deed de hertog van Cambridge nog mee aan een snorkelwedstrijdje, zo is te zien in een video op de Instagram-pagina van Clarence House.

  Toen in mei bekend werd dat William het stokje van zijn vader zou overnemen, liet de jonge prins weten dat hij hoopt dat zijn zoon George op een dag ook het duikpak aantrekt. "Scubaduiken heeft echt mijn ogen geopend. Niet alleen voor de vele unieke bezienswaardigheden, maar ook voor de verantwoordelijkheid die we hebben om de onderwaterwereld te beschermen", zei hij toen. "Ik hoop dat mijn zoon George op een dag ook zal ontdekken wat de snorkel- en duikwereld te bieden heeft.''

  9 juli 2014 - 14:29