×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William brengt ziekenhuis tot stilstand

  William brengt ziekenhuis tot stilstand

  De Britse prins William heeft woensdagmiddag een bezoek gebracht aan een ziekenhuis in Hampshire. Hij bezocht de faciliteit om te zien hoe het Step into Health-programma in zijn werk gaat.


  Dit programma helpt ex-militairen om aan de slag te gaan in de gezondheidszorg. William ontmoette enkele veteranen en patiënten en maakte een praatje met het ziekenhuispersoneel. Voor hen was het een verrassing dat de prins langskwam, die zich dan ook verontschuldigde voor de opschudding. 'Sorry dat het ziekenhuis nu tot stilstand komt, dat was niet mijn bedoeling', aldus William.

  Woensdagavond was de hertog van Cambridge aanwezig bij de uitreiking van de Employer Recognition Scheme awards, aan organisaties die zich inzetten voor militairen. William reikte ook een award uit aan de organisatie AECOM en schudde enkele gepensioneerde militairen in het rusthuis Royal Chelsea Hospital de hand.

  13 oktober 2016 - 10:41