×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William bezorgd over misbruik Brits voetbal

  William bezorgd over misbruik Brits voetbal

  Prins William heeft bezorgd gereageerd op het nieuws over seksueel misbruik bij Britse voetbalclubs. De hertog van Cambridge is erevoorzitter van de Engelse voetbalbond FA en heeft betrokkenen gevraagd om hem op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.


  "De hertog houdt nauw contact met de FA", zegt een bron tegen The Sunday Times. "Als erevoorzitter houdt hij zich bezig met op welke manieren de problemen opgelost kunnen worden. Ook wil hij geregeld updates ontvangen."

  Afgelopen week onthulden Britse media dat ten minste 350 personen als kind zijn misbruikt bij Britse clubs. Bij een meldpunt van de kinderbescherming deden tot dusver meer dan 850 mensen hun verhaal. In de meeste gevallen ging het om aanwijzingen van jaren terug. De politie onderzoekt meerdere gevallen, terwijl de Engelse voetbalbond FA inmiddels een intern onderzoek heeft aangekondigd.

  4 december 2016 - 18:34