×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William begonnen aan training ambulanceheli

  Prins aan de slag bij civiele reddingsdienst

  William begonnen aan training ambulanceheli

  Prins William is deze week begonnen aan zijn opleiding tot ambulancepiloot. Dat heeft Kensington Palace bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat de hertog van Cambridge in de zomer aan de slag gaat bij de East Anglian Air Ambulance.


  William leert tijdens de verplichte training vaardigheden die tijdens het vliegen van pas komen, bijvoorbeeld met behulp van een vluchtsimulator. De 32-jarige prins stopte in 2013 als reddingspiloot bij de Britse luchtmacht nadat hij in zeven jaar tijd meer dan 150 missies had volbracht en ruim 1300 vlieguren had gemaakt.

  Volgens de BBC krijgt William bij de East Anglian Air Ambulance een jaarsalaris van ongeveer 40.000 pond (ruim 54.000 euro). Het geld dat de prins na aftrek van belastingen overhoudt, wordt overgemaakt aan een goed doel. Zijn vrouw Catherine is in april uitgerekend. Waarschijnlijk gaat William dus binnenkort met kraamverlof, net als bij de geboorte van zijn eerste kind in juli 2013.

  De East Anglian Air Ambulance is een civiele reddingsdienst die opereert vanuit de vliegvelden van Cambridge en Norwich. De organisatie heeft vier jaar geleden een nieuwe helikopter besteld die in april in gebruik wordt genomen. Dit toestel is bestemd voor prins William.

  31 maart 2015 - 11:55