×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William: ‘Baby slaapt redelijk goed’

  William: ‘Baby slaapt redelijk goed’

  Het gaat goed met 'baby Cambridge' en moeder Kate. Dat heeft prins William vandaag in het voorbijgaan gezegd tegen Britse journalisten. Die wachtten hem op bij Westminster Abbey in Londen waar de hertog van Cambridge, samen met broer prins Harry en aanstaande schoonzus Meghan Markle, een herdenkingsdienst bijwoonde ter gelegenheid van Anzac Day. Op die dag herdenken Australië en Nieuw-Zeeland hun gevallenen.


  'Heel goed, dank u. Iedereen doet het goed, gelukkig', aldus William. De twee dagen geleden geboren baby slaapt redelijk goed 'tot nu toe, dus hij gedraagt zichzelf en dat is goed'. De media waren benieuwd naar de naam van het prinsje. Alexander was geschikt en ook Jerry klonk goed, grapte William zonder de nieuwshonger te willen stillen.

  Bij zijn eerdere kinderen prins George en prinses Charlotte wachtten William en Kate twee dagen alvorens de namen bekend te maken. Vandaar ook de gretigheid bij Westminster Abbey. Of zoals een koningshuisfan op Twitter schreef: 'Vertel het! Verlos ons uit ons lijden'.

  25 april 2018 - 15:06