×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Welke Queen is rijker?

  Gezamenlijk fortuin groter dan Queen Elizabeth

  Welke Queen is rijker?

  Brian May, Roger Taylor en John Deacon beleefden een financieel goed jaar dankzij de film Bohemian Rhapsody. De nog levende leden van Queen zijn door de inkomsten van de biopic nu gezamenlijk voor de eerste keer rijker dan de echte Queen. De Britse koningin Elizabeth welteverstaan.

  Volgens The Sunday Times zijn May, Taylor en Deacon goed voor een gezamenlijk fortuin van in totaal 445 miljoen pond (523 miljoen euro). En dit bedrag zal alleen maar oplopen. De drie mannen mogen naar verwachting dit jaar elk nog eens 25 miljoen pond (ruim 29 miljoen euro) bijschrijven op hun rekening.

  De 93-jarige koningin Elizabeth zou ondertussen ongeveer 370 miljoen pond (414 miljoen euro) waard zijn. Haar fortuin zal de komende tijd waarschijnlijk niet aanzienlijk toenemen, blijkt uit de jaarlijkse The Sunday Times Rich List die volgende week verschijnt.

  5 mei 2019 - 11:35