×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wedden op zwangerschap Catherine stilgelegd

  Wedden op zwangerschap Catherine stilgelegd

  Meerdere Britse bookmakers hebben het winstpercentage op de weddenschap dat prins William en zijn vrouw Catherine een tweeling verwachten meer dan gehalveerd. Wedkantoor William Hill heeft het wedden hierop zelfs stilgelegd.


  De hectiek rondom de weddenschap op een tweeling begon maandagavond. Diverse bookmakers kregen een groot aantal nieuwe klanten binnen die allemaal een hoog bedrag inzetten op de gok dat de hertogin van Cambridge in verwachting is van twee 'royal baby's'.

  Meestal worden bedragen van rond de 20 pond ingezet, maar opeens verschenen er inzetten van 1000 pond. Hierdoor denken wedkantoren dat er sprake is van voorkennis. Genoeg reden voor William Hill om het wedden stil te leggen. ''We hebben een heleboel onverwachte inzetten binnengekregen, waaronder een groot aantal nieuwe klanten. Bij elke andere tak van sport zou ik zeggen dat mensen iets weten'', aldus woordvoerder Rupert Adams tegenover Express.

  Kreeg je bij de meeste wedkantoren je ingezette bedrag in twintigvoud terug als Catherine van een tweeling zou bevallen, nu is dat 8/1.

  1 oktober 2014 - 11:14