×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “We zijn geschokt en diep bedroefd”

  De hertog en hertogin van Cambridge betuigen hun medeleven

  “We zijn geschokt en diep bedroefd”

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben geschrokken gereageerd op de treinramp in Pakistan waarbij donderdag zeker 65 mensen om het leven kwamen. De hertog en hertogin van Cambridge hebben een bericht van medeleven naar president van Pakistan gestuurd.

  Het stel voelt zich betrokken bij het land, aangezien ze er net vandaan komen. “We zijn geschokt en diep bedroefd om het nieuws over de tragische brand in de Tezgam-trein te horen. Onze gedachten zijn bij alle mensen en families die door deze hartverscheurende ramp zijn getroffen.”

  De brand in de trein ontstond volgens de politie doordat een gasfles ontplofte die door passagiers was meegenomen om aan boord te gebruiken voor een kookstel. De ontploffing en de brand legden drie rijtuigen volledig in de as. Het ongeluk gebeurde bij de stad Rahim Yar Khan in de deelstaat Punjab.

  De Cambridges brachten eerder deze maand een vijfdaags bezoek aan Pakistan.

  1 november 2019 - 12:32