×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Warme kerst met moeder Kate

  Aan iedereen wordt gedacht

  De hertog en hertogin van Cambridge zullen dit jaar Kerst vieren bij de ouders van Kate. Dat heeft Carole Middleton, de moeder van de hertogin, in haar allereerste interview ooit verteld. Haar kleinkinderen George en Charlotte krijgen elk hun eigen kerstboom.


  Carole Middleton zet haar familie centraal tijdens de Kerst. En dat is nog een bijzonder familie, want onder hen ook schoonzoon prins William en zijn gezin. Toegewijde grootmoeder Carole, 63, heeft meerdere kerstbomen in de miljoenenvilla in Bucklebury en haar kleinkinderen prins George en prinses Charlotte krijgen zelfs hun eigen boom in hun slaapkamer ‘zodat ze die zelf kunnen versieren’, meldde de Telegraph. Ze heeft ook een ‘modieuze’ boom met een duidelijk thema, een andere gevuld met kerstballen uit de afgelopen jaren en een laatste boom die haar kinderen kunnen versieren hoe ze willen. Bij het kerstdiner is er, speciaal voor haar schoonzoon en dochter, ook een veganistische optie voor het kerstdiner, terwijl Carole’s aandacht voor detail zich uitstrekt tot het kiezen van een thema voor de geschenkverpakking van elk cadeautje. Van Kate en William wordt verwacht dat ze dit jaar kerst met de koninklijke familie op Sandringham zullen overslaan. Dat heeft geruchten over een ijzig klimaat tussen de Cambridges en prins Harry en zijn vrouw Meghan versterkt.

  2 december 2018 - 15:51