×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waardevol diadeem gestolen

  Portland-tiara is miljoenen waard

  Waardevol diadeem gestolen

  Een zeer waardevol diadeem van Cartier en een diamanten, ooit gemaakt voor de Britse hertog van Portland zijn een vitrine op een Engels landgoed gestolen.


  e dieven braken dinsdagochtend tussen 9.45 en 22.00 uur het landgoed Welbeck in Sherwood Forest, Nottinghamshire in.Een diamanten broche samen met de Portland Tiara, waarvan wordt gezegd dat ze ‘miljoenen waard zijn’, werden gestolen uit een gepantserde glazen vitrine, terwijl tijdens de overval alarmsignalen klonken.Het erfstuk wordt beschouwd als een van de ‘grote historische tiara’s van Groot-Brittannië’ nadat de hertog van Portland juwelier Cartier opdracht gaf het in 1902 te maken. De politie van Nottingham heeft een onderzoek ingesteld en doet een beroep op informatie.

  24 november 2018 - 08:25