×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waar zal Meghan bevallen?

  Ziekenhuispersoneel mag geen vakantiedagen opnemen

  Waar zal Meghan bevallen?

  Het is een vraag die veel Britse royaltyfans bezighoudt: kiest Meghan voor de bevalling voor de Lindo Wing van het St Mary’s Hospital in Londen, waar ook haar schoonzus Catherine de kinderen baarde?

  De Lindo Wing is een ziekenhuisvleugel van het St Mary’s Hospital, waar ook prins Harry en prins William ter wereld kwamen. Recenter zagen prins George, prinses Charlotte en prins Louis het levenslicht in het private deel van het ziekenhuis. Personeel van St Mary’s Hospital is volgens Britse media gevraagd eind april, begin mei geen vakantiedagen op te nemen.

  Of dit betekent dat ook Meghan haar kinderen in Londen op de wereld zet, is nog maar de vraag. Mogelijk kiezen de hertog en hertogin van Sussex voor een ziekenhuis dichterbij hun nieuwe huis, Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Op dertig minuten rijden ligt het Frimley Park Hospital in Surrey, waar ook de kinderen van prins Edward en zijn vrouw Sophie zijn geboren.

  De Lindo Wing is vanuit Windsor minimaal een uur rijden en mogelijk meer als het verkeer in Londen tegenzit. Meghan kan er wel rekenen op een eersteklas behandeling. De vleugel staat bekend als vijfsterrenlocatie, met privékamers en en-suite badkamer, aan te vullen met massage en een high tea om de geboorte te vieren. Aan dit alles hangt wel een prijskaartje van 6000 Britse pond per nacht, omgerekend bijna 7000 euro.

  2 april 2019 - 11:45