×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vriendin van prins Harry op bezoek in Londen

  Vriendin van prins Harry op bezoek in Londen

  Meghan Markle, de nieuwe vriendin van prins Harry, is momenteel op bezoek in Londen. De 35-jarige actrice verblijft bij de Britse prins in Nottingham Cottage, bij Kensington Palace.


  Daily Mail spotte Meghan toen ze boodschappen ging doen bij een supermarkt in de straat. Gekleed in een winterjas en met Harry's baseball-pet op keerde ze terug met twee boodschappentassen. Haar verblijf in Londen wordt beschouwd als een teken dat de relatie tussen de Amerikaanse en prins Harry echt serieus is.

  Kensington Palace maakte dinsdag bekend dat Harry en Meghan een relatie hebben. Dat deed het hof op verzoek van de prins die in een statement krachtig uithaalde naar de Britse pers. Hij stelde bezorgd te zijn over haar veiligheid sinds er speculaties ontstonden over hun vermeende relatie. De media hebben haar volgens hem lastig gevallen en belasterd.

  11 november 2016 - 10:25