×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vriendin Diana betrokken bij opvoeding George

  Vriendin Diana betrokken bij opvoeding George

  Een goede vriendin van prinses Diana, Julia Samuel, speelt een bijzondere rol in de opvoeding van de toekomstige koning van Groot-Brittannië. Julia Samuel is een van de zeven officiële peetouders van prins George, de zoon van William en Kate, en heeft een speciale band met William.


  Julia was afgelopen week als oudste peetouder – ze is 54 jaar – bij de doop van de drie maanden oude baby. Ze was bevriend met Diana van 1987 tot aan de dood van de prinses, schrijft The Telegraph. 'We zagen iets in elkaar. Ze was erg open en lachte veel', aldus Julia. De vrouwen deelden een passie voor het helpen van anderen. En Diana was de peetmoeder van Julia's jongste zoon Benjamin, nu 24.

  De band van Julia met William groeide na de dood van zijn moeder in 1997. Julia heeft een stichting opgezet voor kinderen en ouders in de rouw. William is daar na het overlijden van Diana beschermheer van geworden.

  27 oktober 2013 - 15:04