×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Voetbalfans niet blij met trouwdatum Harry

  Voetbalfans niet blij met trouwdatum Harry

  De bekendmaking van de trouwdatum van prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle is in Groot-Brittannië met gemengde gevoelens ontvangen. De Britten kunnen in ieder geval niet rekenen op een extra vrije dag omdat 19 mei op een zaterdag valt. Op dezelfde dag staat ook nog eens de finale van de FA Cup op het programma.


  Veel voetbalfans vragen zich op sociale media af hoe Harry 19 mei heeft kunnen uitkiezen. Zowel de bruiloft als de finale zal veel politiebegeleiding nodig hebben en Windsor Castle, waar de ceremonie plaatsheeft, ligt slechts op een afstand van zo'n 20 mijl (30 kilometer) van het Wembley Stadion.

  In ieder geval is wel duidelijk dat prins William dit jaar niet bij de voetbalfinale is. Normaal gesproken is hij er altijd bij in de hoedanigheid als ere-voorzitter van de FA.

  Harry en Meghan trouwen in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth. De prins en de actrice uit de advocatenserie Suits kondigden vorige maand hun verloving aan.

  16 december 2017 - 07:20