×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • VIDEO: WK-gekte bereikt ook Buckingham Palace

  VIDEO: WK-gekte bereikt ook Buckingham Palace

  Ook bij Buckingham Palace schalde het voetballied It's Coming Home over het voorhof. Het Britse koninklijk huis doet zo mee met de hype rond het nummer en uit daarmee ook zijn steun voor het Engelse voetbalteam, dat het zaterdag in de kwartfinale van het WK voetbal opneemt tegen Zweden.


  Tijdens de wisseling van de wacht speelde de militaire band van de zogenoemde Household Division vrijdag het befaamde EK-lied uit 1996. Het publiek voor het hek van de koninklijke residentie begon daarop spontaan mee te zingen. Het Britse koninklijk huis postte zaterdag een filmpje hiervan op de eigen Twitterpagina.

  It's Coming Home, dat officieel Three Lions heet, was een populair nummer in 1996, toen Engeland strandde in de halve finales van het EK. Komieken David Baddiel en Frank Skinner zingen in het nummer hoe de Engelse ploeg de beker terug moet brengen naar de bakermat van de voetbal. Het lied maakt een comeback, nu Engeland het goed doet op het WK in Rusland.

  7 juli 2018 - 16:36