×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: William praat constant over Diana met George en Charlotte

  Video: William praat constant over Diana met George en Charlotte

  Prins William praat 'constant' met zijn kinderen - prins George en prinses Charlotte - om de herinnering aan hun overleden oma Diana levend te houden. Dat zegt hij in een documentaire waarvan een fragment online is geplaatst.


  Naast oma Carole Middleton is er nog een tweede grootmoeder in hun leven. Omdat Kate haar nooit gekend heeft, is het William die de kinderen veel vertelt over prinses Diana, bijvoorbeeld wanneer hij hen naar bed brengt. Prinses DIana kwam in 1997 om bij een auto-ongeluk.

   

  24 juli 2017 - 10:17