×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Sarah Ferguson komt weer op voor Andrew

  Tijdens interview in Today Show

  Video: Sarah Ferguson komt weer op voor Andrew

  Sarah Ferguson heeft in de Amerikaanse media nogmaals haar ex-man prins Andrew verdedigd. "Ik zal niet toekijken hoe hij door het slijk wordt gehaald", zei ze fel.


  De tweede zoon van koningin Elizabeth is in opspraak geraakt doordat een Amerikaanse vrouw heeft verklaard dat ze als minderjarige enkele malen gedwongen werd tot seks met de prins. Andrew ontkent dat hij seks met haar heeft gehad. Ook Buckingham Palace heeft herhaaldelijk laten weten dat de beschuldigingen niet op waarheid zijn gebaseerd.

  Ferguson sluit zich daarbij aan en wil geen kwaad woord horen over Andrew, met wie ze tussen 1986 en 1996 getrouwd was. "Ik sta achter hem, omdat ik weet hoe het voelt als er hatelijke leugens over je worden verspreid", vertelde ze in de Today Show. De moeder van de prinsessen Beatrice en Eugenie omschrijft haar ex als 'een geweldige vader en een ontzettend goede vent' die veel nuttig werk heeft verricht voor zijn land.

  Vorige week kwam Ferguson ook al op voor prins Andrew. "Het was het mooiste moment van mijn leven toen ik in 1986 met hem trouwde", gaf ze te kennen.

  14 januari 2015 - 14:12