×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Queen viert verjaardag Women’s Institute

  Samen met dochter Anne en schoondochter Sophie

  Video: Queen viert verjaardag Women’s Institute

  Koningin Elizabeth heeft donderdag de honderdste verjaardag van het Women's Institute gevierd. De koningin was samen met haar dochter prinses Anne en Sophie, de gravin van Wessex, naar de bijeenkomst in de Royal Albert Hall in Londen gekomen.


  De koningin sprak het openingswoord. "In de afgelopen honderd jaar is de organisatie met zijn leden meegegroeid. Het Women's Insitute laat ook nu nog zien dat het de levens van veel vrouwen kan veranderen", aldus de koningin. "Ik feliciteer jullie met deze bijzondere verjaardag en hiermee verklaar ik de jaarlijkse bijeenkomst voor geopend."

  De Women's Insitute werd in 1915 opgericht om vrouwen meer te betrekken bij de voedselproductie tijdens de Eerste Wereldoorlog. Sindsdien zetten de vrouwen zich in voor veel verschillende zaken. Het Women's Institute is momenteel de grootste vrijwilligersorganisatie voor vrouwen in Engeland, de organisatie telt zo'n 212.000 leden.

  Bekijk hieronder een filmpje van koningin Elizabeth die een taart aansnijdt en daarbij hulp krijgt van haar dochter Anne:

  4 juni 2015 - 13:24