×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Queen en prins Philip bezoeken Birmingham

  Aankomst per koninklijke trein

  Video: Queen en prins Philip bezoeken Birmingham

  Koning Elizabeth en haar man prins Philip zijn donderdag in Birmingham. Daar leggen de Queen en de Hertog van Edinburgh verschillende bezoeken af. De twee arriveerden in de stad met de koninklijke trein. Op het net gerenoveerde station stond gelijk de eerste afspraak op de agenda.


  Daar spraken de koningin en haar echtgenoot namelijk met medewerkers die hebben gewerkt aan de renovatie van het stationsgebouw. Het tweetal kreeg een rondleiding door het nieuwe station. Daarbij kregen ze uitleg over alles wat is aangepakt en werden foto's getoond van het station door de jaren heen. Ter ere van de opening van het station mocht de koningin een plaquette onthullen. Bij vertrek tekenden de koningin en de prins het gastenboek.

  Buiten het station stonden de koningin en de hertog van Edinburgh vervolgens stil bij het oorlogsmonument om het treinpersooneel dat ten tijde van de Eerste Wereldoorlog omkwam te herdenken. De koningin legde ook nog een krans bij het monument.

  Na het bezoek aan het station openden de koningin en haar man een nieuw tandheelkundig ziekenhuis en een school voor tandheelkunde in Birmingham. Tijdens hun bezoek aan de school en het ziekenhuis spraken de vorstin en prins Philip met onderzoekers, studenten en leraren. Via het officiële Twitteraccount van het hof worden constant foto's van de bezoeken en afspraken van de koningin en haar man gedeeld.

  19 november 2015 - 14:15