×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: prins William noemt Catherine ‘het vrouwtje’

  Tijdens interview met BBC-presentator Gary Lineker

  Video: prins William noemt Catherine ‘het vrouwtje’

  De Britse prins William heeft een interview gegeven aan de BBC. Het gesprek gaat over sport en wordt zaterdag uitgezonden. Opmerkelijk is dat de prins naar zijn vrouw Catherine verwijst als 'the missus' (het vrouwtje). Dat schrijven de Britse media.


  William liet doorschemeren dat de beslissingen over de opvoeding van de kinderen door Catherine worden genomen. Tegenover presentator Gary Lineker liet de prins zich ontvallen dat hij toestemming aan zijn vrouw moet vragen als hij hun zoon George mee wil nemen naar zijn eerste voetbalwedstrijd.

  Verder vertelde de prins dat hij hoopte dat zijn zoon net als hij supporter zou worden van de club Aston Villa. Hij zou het 'geweldig' vinden om met zijn zoon naar wedstrijden te kunnen gaan. Wanneer dat gaat gebeuren, liet William in het midden. "Ik weet het niet. Dat moet ik aan het vrouwtje vragen, kijken of ik ermee weg kom. Hij is pas 22 maanden oud dus dat is een beetje vroeg nog."

  29 mei 2015 - 09:51