×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: prins Harry ontvangen door Barack Obama

  Amerikaanse president bedankt prins voor dienst in Afghanistan

  Video: prins Harry ontvangen door Barack Obama

  Prins Harry heeft tijdens zijn bezoek aan de Verenigde Staten een ontmoeting gehad met Barack Obama op het Witte Huis. De Britse prins is in Amerika om de Invictus Games te promoten, een sportevenement voor gewonde militairen, dat volgend jaar in Orlando wordt gehouden.


  Anders dan andere beroemdheden kwam Harry te voet aangewandeld bij het Witte Huis, dat hij door een zij-ingang binnenging. Daar sprak hij in de Oval Office met de Amerikaanse president over het belang van het erkennen van mentale problemen bij oorlogsveteranen.

  "We willen zijne koninklijke hoogheid bedanken voor zijn eigen dienst in Afghanistan naast onze uitstekende troepen", zo liet Obama weten. "Het is een bewijs van de ongelooflijk sterke band die bestaat tussen onze twee landen." Verder maakte Obama duidelijk dat zijn vrouw Michelle en hij erg graag de Invictus Games promoten.

  Harry bracht woensdag al een deel van de dag door met Michelle Obama. Samen met de first lady bezocht hij een militaire basis in Virginia waar gewonde Amerikaanse veteranen aan het revalideren zijn. Het was de eerste keer dat de Britse prins en Barack Obama elkaar ontmoetten. "Ik heb veel tijd doorgebracht met veel van zijn familieleden, maar dit was de eerste keer dat we de kans hadden om direct te praten", aldus de president.

  29 oktober 2015 - 09:40