×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: prins Harry: ‘Ik wil dolgraag vader worden’

  Interview tijdens bezoek aan Nieuw-Zeeland

  Video: prins Harry: ‘Ik wil dolgraag vader worden’

  Prins Harry zou dolgraag nu al kinderen willen, maar realiseert zich maar al te goed dat vader worden niet iets is wat je kunt afdwingen. "Het gebeurt wanneer het gebeurt", aldus de prins in een interview met Sky News.


  Harry wacht nog op de juiste vrouw. "Op een gegeven moment weet je dat het tijd is om je te settelen, of juist niet. Wat het ook is, ik denk niet dat je zoiets kunt afdwingen."

  De prins is momenteel in Nieuw-Zeeland. "Zulke tripjes zijn ontzettend leuk. Hopelijk doe ik het in mijn eentje goed. Het zou geweldig zijn om iemand naast me te hebben om de druk mee te delen. Maar die tijd komt wel."

  Teddyberen en speelgoed

  Harry (30) is oom van prins George, die in juli twee jaar wordt, en de pasgeboren Charlotte. Hij heeft het jongste kind van zijn broer William en diens vrouw Catherine nog niet gezien, omdat hij al weg was toen zij werd geboren. "William heeft me wel twee foto's van haar gestuurd. Ik kijk er heel erg naar uit om haar te zien en vast te houden."

  De prins komt vanwege zijn functie regelmatig in contact met kinderen. Zo beantwoordde hij in Nieuw-Zeeland vragen van schoolkinderen. Een meisje wilde weten wat voor cadeau hij voor zijn nichtje zou kopen, waarop Harry vertelde dat hij al een heleboel teddyberen en speelgoed voor haar had gekregen tijdens zijn verblijf in het land.

  11 mei 2015 - 10:59