×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Prins Harry blij voor William en Catherine

  Video: Prins Harry blij voor William en Catherine

  De Britse prins Harry heeft verheugd gereageerd op het nieuws dat hij opnieuw oom wordt. "Fantastisch. Ik ben erg blij voor ze", zei de broer van prins William maandag tegen verslaggevers tijdens een bezoek aan Manchester.


  Op de vraag hoe het met zijn schoonzus Catherine is, moest Harry het antwoord schuldig blijven. "Ik heb haar al een tijdje niet gezien, maar volgens mij gaat het hartstikke goed", aldus Harry. Kensington Palace maakte eerder maandag de zwangerschap van Kate wereldkundig. William en Kate zijn al ouders van prins George en prinses Charlotte.

   

   

  4 september 2017 - 16:55