×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan sluit eigen portier én lacht naar de camera!

  Meghan sluit eigen portier én lacht naar de camera!

  Meghan Markle, de hertogin van Sussex, heeft dinsdag een officieel bezoek gebracht aan de tentoonstelling Oceania. Het was de eerste keer dat de royal in haar eentje als vertegenwoordiger van de koninklijke familie op pad was. Daarbij baarde ze direct opzien.


  Het is erg ongebruikelijk dat de Britse royals een glimp aan de pers geven. Meghan deed het toch. Ook niet gebruikelijk: ze sloot na aankomst haar eigen portier van de auto. In Londen bezocht Meghan de Royal Academy of Arts. Daar zijn zo'n tweehonderd attributen te zien die te maken hebben met de Grote Oceaan. Het gaat om ornamenten, kano's en schilderijen. De tentoonstelling, met items uit Melanesië, Micronesië, Polynesië en Nieuw-Zeeland, is ter ere van het feit dat 250 jaar geleden dat de Britse ontdekkingsreiziger James Cook met de Endeavour vertrok naar de Stille Zuidzee.

  Vorige week liet Meghan ook al van zich horen. Toen was ze samen met haar man prins Harry bij de presentatie van een kookboek, Meghan had daar ook een bijdrage aan geleverd. Het bezoek van de royals werd in Engeland groot nieuws omdat het paar de moeder van Meghan hadden meegenomen.

  26 september 2018 - 09:51