×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video – Koningin Elizabeth dankbaar in kersttoespraak

  Voor mensen die liefde en vreugde brengen in onze eigen levens'

  Video – Koningin Elizabeth dankbaar in kersttoespraak

  De wereld is dit jaar geconfronteerd met verschillende 'zwarte dagen', maar de feestdagen zijn een uitgelezen moment 'om aan alles te denken waar we dankbaar voor zijn'. Dat zegti de Britse koningin Elizabeth vrijdag tijdens haar kersttoespraak.


  ''Het wordt vaak gezongen in kerstliedjes: het licht schijnt in de duisternis, maar de duisternis heeft niet gewonnen'', stelde Elizabeth, die verder onder meer ook de mensen bedankte die 'liefde en vreugde brengen in onze eigen levens'.

  Afgelopen jaar werd gevierd dat de Tweede Wereldoorlog zeventig jaar geleden eindigde. Elizabeth bedankte, zoals ze al eerder deed, iedereen die een aandeel heeft geleverd in het beëindigen van die oorlog.

  25 december 2015 - 17:51