×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto: Harry en Meghan met zoontje

  Arch ontmoet Archie

  Foto: Harry en Meghan met zoontje

  De vijf maanden oude Archie heeft woensdagochtend voor het eerst zijn opwachting gemaakt in Zuid-Afrika. Harry en Meghan namen hun zoontje mee naar hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad.

  Op de instagram-account van de hertog en hertogin van Sussex is te zien hoe moeder Meghan het jongetje draagt naar het onderonsje met Tutu. “Arch ontmoet Archie”, staat bij het filmpje van de breedlachende baby. De prins kijkt vertederd naar zijn zoontje dat stevig wordt vastgehouden door zijn echtgenote.

  Hoewel woensdag alweer de derde dag is van hun tiendaagse bezoek aan Zuid-Afrika, ging Archie de afgelopen dagen niet mee op pad. Wel kreeg het Britse koppel allerlei cadeautjes voor het jongetje.

  Na het bezoek aan de aartsbisschop reist Harry solo naar Botswana terwijl Meghan in Zuid-Afrika blijft. Zij bezoekt woensdagmiddag de internationale organisatie mothers2mothers in Kaapstad.

  25 september 2019 - 13:03