×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Familieonderonsje op Buckingham Palace

  Staatsbanket voor Mexicaanse president

  Video: Familieonderonsje op Buckingham Palace

  De Britse koningin Elizabeth heeft woensdag geen bemoeienis met het staatsbezoek van de Mexicaanse president Enrique Peña Nieto. Ze laat zich bij het diner dat de Lord Mayor van de City of Londen aanbiedt in de Guild Hall vertegenwoordigen door haar neef, de hertog van Gloucester en zijn vrouw.


  De koningin, die dinsdagavond in Buckingham Palace een staatsbanket aanbood aan het Mexicaanse staatshoofd en diens echtgenote Angélica, ziet haar gasten donderdagmorgen pas weer wanneer ze afscheid komen nemen. Het presidentspaar gaat nog een dag naar Schotland, waar in Aberdeen wordt gepraat over de olie-en gasindustrie.

  Bij het staatsbanket was een groot deel van de koninklijke familie aanwezig, maakte Buckingham Palace woensdag via de Court Circular (de hofagenda) bekend. Naast de koningin en prins Philip zaten ook prins Charles en Camilla, prins Andrew, prinses Anne en haar echtgenoot Tim Laurence en de hertogen van Gloucester en Kent en de hertogin van Gloucester aan tafel.

  De Mexicaanse president had ook een deel van zijn familie meegenomen, zo bleek uit de gastenlijst: Ana Cecilia Peña Nieto (zus), Elisa de Moretto (zus van de presidentsvrouw), Paulina Peña Pretelini (dochter) en Angélica Sofia Castro Rivera (dochter van presidentsvrouw).

  4 maart 2015 - 16:33