×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Elizabeth en Philip vieren 68e huwelijksdag

  Terugblik op jawoord in Westminster Abbey

  Video: Elizabeth en Philip vieren 68e huwelijksdag

  Het is een bijzondere dag voor koningin Elizabeth en prins Philip. De koningin en de hertog van Edinburgh vieren hun 68e huwelijksdag.


  De twee gaven elkaar op 20 november 1947 in Westminster Abbey in Londen het jawoord. Het Britse hof twittert over de feestelijke dag voor het stel. Bij het bericht is een foto van de koningin en haar echtgenoot gedeeld.

  Of de koningin en de prins vrijdag nog op een bijzondere manier aandacht besteden aan hun trouwdag is niet bekend. Via Twitter komen er in ieder geval wel veel felicitaties binnen.

  20 november 2015 - 12:38