×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video – Catherine steunt geestelijke gezondheid kinderen

  Hertogin in boodschap: 'Ieder kind moet gesteund worden in moeilijke tijden'

  Video – Catherine steunt geestelijke gezondheid kinderen

  De hertogin van Cambridge is 'ongelofelijk trots' dat ze schutspatroon is van de organisatie Place2Be, die zich inzet voor de geestelijke gezondheid van kinderen. Catherine heeft een videoboodschap opgenomen in het kader van de Children's Mental Health Week.


  In de video zegt de hertogin dat zij en haar man prins William van mening zijn dat 'ieder kind het verdient om gesteund te worden in moeilijke tijden'. Catherine spreekt ook met vier kinderen die geholpen zijn door Place2Be. "Ieder kind verdient het om op te groeien met het idee dat ze iets kunnen en met het vertrouwen dat ze niet struikelen bij de eerste hobbel – dat ze kunnen omgaan met de tegenslagen in het leven", aldus Kate.

  "Als ze vroeg steun krijgen kunnen ze leren om te gaan met hun emoties en gevoelens en leren om hulp te vragen", gaat de hertogin verder. "Een kind dat problemen overwint met emotionele steun zal er sterker uitkomen."

  8 februari 2016 - 10:48