×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Camilla bezoekt Wimbledon en ontmoet Nadal

  Hertogin van Cornwall groot fan van Spaanse tennisser

  Video: Camilla bezoekt Wimbledon en ontmoet Nadal

  Camilla heeft donderdag een bezoekje gebracht aan Wimbledon. Tijdens haar bezoek ontmoette de hertogin van Cornwall de Spaanse tennisser Rafael Nadal.


  The Telegraph heeft foto's van de ontmoeting online staan. "Rafa, wat geweldig je te ontmoeten. Moet je vandaag nog spelen?" vroeg de vrouw van prins Charles toen ze Nadal de hand schudde.

  Camilla stak tijdens haar gesprek met Nadal, die het toernooi al twee keer op zijn naam wist te schrijven, niet onder stoelen of banken dat ze groot fan van hem is. Toen de sporter haar vertelde dat hij inderdaad nog moest spelen, reageerde Camilla met de woorden: "Ik hoop dat je wint".

  Tijdens haar bezoek, waarbij Camilla gezelschap kreeg van haar zus, ontmoette ze onder andere ook tennissers Tomas Berdych, Johanna Konta en Daniela Hantuchova. De 129e editie van het Wimbledon Championship wordt gespeeld van maandag 29 juni tot en met zondag 12 juli 2015.

  2 juli 2015 - 17:01