×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vermomde Harry geniet op festival

  Prins maakt ritje met zweefmolen

  Vermomde Harry geniet op festival

  Prins Harry (29) houdt wel van een feestje. Dat werd weer eens duidelijk tijdens het festival Secret Garden Party bij Huntingdon, waar hij zich goed vermaakte in een zweefmolen.


  The Sun heeft beelden van de prins op het festival waar zo'n 20.000 muziekliefhebbers aanwezig waren. Hij is te zien met een strooien hoedje waarop de vlag van het Verenigd Koninkrijk staat afgebeeld. Harry draagt daarbij een zonnebril en vrijetijdskleding. Toch werd hij herkend door festivalgangers. Maar daar lijkt de prins zich niet veel van aan te trekken.

  De beelden van Harry in de zweefmolen laten zien hoe hij kort een robotdansje uitvoert. "Hij had het erg naar zijn zin en zwaaide met zijn armen om anderen aan te moedigen", aldus degene die de prins vastlegde. Harry werd ook dansend gezien bij optredens van Clean Bandit en Foxes.

  8 augustus 2014 - 10:56