×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verlovingsaankondiging Harry aanstaande’

  Verlovingsaankondiging Harry aanstaande’

  Britse media weten het zeker: de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle wordt binnenkort aangekondigd. Verschillende media melden dat de BBC is ingelicht over 'een koninklijke aankondiging'. Als gevolg daarvan hebben de wedkantoren alle weddenschappen wat betreft de verloving stilgelegd.


  Het gerucht over een eventuele verloving zindert al maanden in de Britse media. Meghan wordt steeds vaker gezien in Londen, de Amerikaanse actrice zou zelfs haar spullen al aan het pakken zijn voor de oversteek naar Groot-Brittannië. Zo is een procedure in gang gezet om haar honden mee te kunnen nemen. Ook zou Meghan stoppen met haar rol als Rachel Zane in de hitserie Suits.

  Harry en Meghan hebben ruim anderhalf jaar een relatie. In september vertoonden ze zich voor het eerst in het openbaar tijdens de Invictus Games in Toronto.

  Het zou niet de eerste keer zijn dat een Britse royal met een Amerikaanse in het huwelijk treedt. De Britse monarch Edward, de oom van de huidige koningin Elizabeth, trouwde in 1937 met Wallis Simpson. Hij gaf de troon op om met haar te kunnen trouwen. Simpson was al twee keer gescheiden en de Anglicaanse Kerk, waarvan Edward als koning het hoofd was, stond hertrouwen na een scheiding niet toe.

  24 november 2017 - 09:23