×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verloofde Beatrice vraagt zoontje als getuige

  'Best man' van zijn vader

  Verloofde Beatrice vraagt zoontje als getuige

  Edoardo Mapelli Mozzi, de verloofde van de Britse prinses Beatrice, heeft een opvallende keuze gemaakt als het gaat om wie zijn getuige wordt.


  Hij heeft namelijk zijn 3-jarige zoontje Christopher gevraagd, meldt althans de Daily Mail.

  De 36-jarige Edoardo was eerder verloofd met de Amerikaanse architect Dara Huang. Samen kregen ze in 2016 zoon Christopher, die nu de ‘best man’ wordt van zijn vader. Het jongetje, dat ook wel bekend staat onder de naam Wolfie, wordt waarschijnlijk de jongste persoon ooit die zo’n belangrijke rol krijgt op een bruiloft binnen de Britse koninklijke familie.

  Beatrice en Edoardo treden op 29 mei in het huwelijk in de Chapel Royal van St. James’s Palace in Londen.

  1 maart 2020 - 10:33