×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verjaardagskleding George vliegt winkels uit

  Verjaardagskleding George vliegt winkels uit

  Prins George vierde vrijdag zijn derde verjaardag en werd voor de gelegenheid in verschillende kledingsetjes op de foto gezet. Sinds de publicatie van de verjaardagsfoto's vliegt de schattige kinderkleding van de kleine prins wereldwijd over de digitale toonbank.


  De zoon van prins William en Catherine werd gefotografeerd in verschillende casual shorts en shirtjes van een van de favoriete merken van zijn moeder; Pepa & Co. Emily Cohen, medeoprichter van het bedrijf, meldt aan Woman's Day dat de verkoop door het dak gaat. "We wisten al dat Catherine een enthousiast supporter is van jonge Britse ontwerpers en we zijn enorm vereerd dat onze kleding is gebruikt voor de officiële fotoshoot."

  25 juli 2016 - 15:46