×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verhuizen Harry en Meghan van Canada naar Los Angeles?

  Stel heeft volgens Amerikaanse media intrek genomen in villa Beverly Hills

  Verhuizen Harry en Meghan van Canada naar Los Angeles?

  De grens tussen Canada en de Verenigde Staten gaat mogelijk dicht in verband met Corona en dát zou Meghan en Harry er last-minute toe hebben aangezet om te verkassen.


  Meghans moeder, Doria Ragland, woont in de VS. Met deze move zou het stel – met baby Archie – dicht bij haar in de buurt komen te wonen. En dus werd met behoorlijke haast de villa op Vancouver Island (Canada) verruild voor een villa in de omgeving van Beverly Hills (Amerika).

  Amerikaanse media lijken er zeker van: deze verhuizing was al lang het plan. Canada was de perfecte tussenstop, maar terug naar Los Angeles wilde Meghan altijd al. Ze is er opgegroeid en heeft er een groot netwerk, sociaal maar ook voor werk. Dat de verhuizing nu zo snel ging, lijkt dus door Corona te komen. Het is goed mogelijk dat de villa een tijdelijk onderkomen is. En dat het stel binnenkort op zoek gaat naar een permanente woning.

  Bronnen melden dat Meghan van plan is veel vanuit huis te gaan werken. En dat zij en Harry snel willen starten met het aannemen van beveiligers. Er zullen sollicitaties gaan plaatsvinden om een beveiligingsteam te kunnen samenstellen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  27 maart 2020 - 10:12