×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Prinses Eugenie overtreft aantal celebrities op haar huwelijk”

  “Prinses Eugenie overtreft aantal celebrities op haar huwelijk”

  Prins Harry en Meghan wisten in mei al veel sterren naar Windsor te lokken voor hun bruiloft, maar prinses Eugenie doet er waarschijnlijk nog een schepje bovenop. Volgens Daily Mail staan er heel wat sterren op de gastenlijst voor het huwelijk in oktober.


  De 29-jarige Eugenie is bevriend met sterren als Ellie Goulding, Cara Delevigne en Suki Waterhouse. Ook Kate Moss, een goede vriendin van Eugenies moeder Sarah Ferguson, en Cindy Crawford krijgen waarschijnlijk een uitnodiging. Volgens de krant mogen Elton John en George Clooney met zijn vrouw wederom plaatsnemen in St George’s Chapel. De aanstaande van Eugenie, Jack Brooksbank, is namelijk al jaren ambassadeur van Casamigos Tequila. George Clooney is een van de oprichters van het merk, net als Rande Gerber, de man van Cindy Crawford. Elton John heeft goede banden met verscheidene leden van het Britse koningshuis.
  Eugenie en Jack, die al jaren samen zijn, verloofden zich begin dit jaar. Op 12 oktober trouwen de twee in St George’s Chapel in Windsor. Op dezelfde plek gaven Harry en Meghan elkaar op 19 mei het jawoord.

  17 augustus 2018 - 09:58