×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vandaag uitgebracht: nummer ‘Unbroken’ van prins Harry en Jon Bon Jovi

  Rocker en prins slaan de handen ineen voor het goede doel

  Vandaag uitgebracht: nummer ‘Unbroken’ van prins Harry en Jon Bon Jovi

  Een mooie samenwerking tussen een royal en een rockster. Om meer aandacht te geven aan PTTS werd het nummer Unbroken opgenomen door Jon Bon Jovi en het Invictus-koor.


  We meldden je een maand geleden al dat de samenwerking een feit was en de heren de studio indoken. En niet zomaar een studio, nee, de wereldberoemde Abbey Road Studios, in Londen. Volgens de leden van het Invictus-koor gaf de prins iedereen een dikke knuffel voordat de opnames begonnen. Alle opbrengsten van de single komen ten goede aan de Invictus Games, het sportevenement dat Harry opzette en zich richt op gewond geraakte militairen, waaronder dus militairen met PTTS, posttraumatisch stresssyndroom.

  Vandaag is het dan zover: de single is officieel uitgekomen. Benieuwd naar een teaser van het nummer? Die vind je hier:

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Instagram. Beeld: ANP/EPA, Facebook @BonJovi

  27 maart 2020 - 12:02