×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vader Meghan zoekt contact met dochter met maandelijks interview

  "Ik wil het graag bijleggen met Meghan en Harry"

  Vader Meghan zoekt contact met dochter met maandelijks interview

  Thomas Markle praat graag met de media over zijn dochter Meghan en gaat hier zeker mee door.


  Hij is zelfs van plan maandelijks een interview te geven om in contact met haar te komen, zo vertelt Thomas maandagochtend in Good Morning Britain.

  De vader van Meghan heeft al sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en haar man prins Harry. Thomas, die ook veelvuldig negatief was over de hertogin, hoopt dat een maandelijks gesprek met de pers daar verandering in brengt omdat hij naar eigen zeggen geen andere manier heeft om haar te bereiken. Hij zou haar graag willen vertellen dat hij van haar houdt en hun ruzie willen bijleggen. “Ik houd van mijn dochter en ik zal van mijn kleinzoon houden en vast ook van Harry als ik hem zou ontmoeten.”

  Thomas heeft het moeilijk met de situatie. “Ik ben teleurgesteld als opa dat ik mijn kleinzoon nooit heb ontmoet en ik mis mijn dochter. Het is stom dat het al zo lang gaande is. Ik wil het graag bijleggen met Meghan en Harry.”

  Kritiek

  Wel bekritiseert Thomas de beslissing van het koppel om een stapje terug te doen binnen het Britse koningshuis. “Ik denk dat ze de koningin pijn hebben gedaan. Ik denk dat ze de royals hebben pijn gedaan en het werkt gewoon niet om naar een ander land te gaan en ondertussen Engeland te vertegenwoordigen. Dat gaat nooit werken. Ik schaam me een beetje en ik heb erg medelijden met de koningin.”

  Thomas zei al vaker in interviews hoe erg hij het vond dat hij zijn dochter moet missen. Hoewel hij aan de andere kant ook vaak uithaalde naar het koppel. Eerder deze maand werd duidelijk dat Thomas zelfs bereid is te getuigen tegen zijn eigen dochter in de rechtszaak die prins Harry en Meghan hebben aangespannen tegen de Mail on Sunday.

  27 januari 2020 - 16:00