×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Update: Elizabeth blijft nog wel even op Windsor

  Nooit eerder was ze zo lang weg van Buckingham Palace

  Update: Elizabeth blijft nog wel even op Windsor

  Queen Elizabeth, die onlangs 94 werd, en haar 99-jarige man Philip blijven voor onbepaalde tijd op hun kasteel in Windsor. De Britse vorstin verkaste half maart van Buckingham Palace - in bruisend Londen - naar kasteel Windsor, zo'n 40 kilometer van de stad.


  Windsor zelf is een klein en rustig stadje. Gelegen in de Berkshire-regio telt het nog geen 1000 inwoners. In de buurt woont ook kleindochter Eugenie, met haar man Jack en moeder Sarah Ferguson. Elizabeth nam haar intrek in kasteel Windsor toen corona flink om zich heen begon te slaan. Op haar huidige woonplek is minder personeel nodig en dat zou de kans op besmetting verkleinen.

  Lees ook:

  Met haar reeds 68 (!) jaar op de troon blijft ze trouwens wél hard doorwerken, ‘vanuit huis’. Zo spreekt ze nog iedere week telefonisch met premier Boris Johnson – onlangs zelf hersteld van corona – en plaatste daarvan ook een prachtige foto op social media. En wordt iedere dag een doos vol met beleidsdocumenten bij haar bezorgd, die ze leest. Dat is overigens de normale gang van zaken, bijna een traditie te noemen.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  11 mei 2020 - 10:17