×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Emotionele Diana-documentaire ook in Nederland

  Twitter smelt voor William en Harry

  Emotionele Diana-documentaire ook in Nederland

  Reacties op social media over de documentaire waarin William en Harry praten over hun moeder Diana, van celebrities en onbekende mensen, zijn allemaal erg hartverwarmend. De wereld lijkt de twee prinsen, die op jonge leeftijd hun moeder hebben verloren, voor altijd in hun hart te hebben gesloten. 'Zijn er meer mensen die door de tv willen kruipen en William en Harry een dikke knuffel willen geven?' zegt een van de twitteraars De documentaire wordt op 27 augustus om 20.00 uur uitgezonden op RTL4.


  De documentaire Diana, Our Mother: Her Life and Legacy, (nu al te zien op Videoland) waarin de prinsen William en Harry aan de hand van jeugdfoto’s terugblikken op het leven van hun moeder, gaat de wereld over. Tv-zenders in onder meer Canada, Australië en Noorwegen hebben de documentaire van de commerciële zender ITV gekocht.

  Ook in Nieuw-Zeeland, Finland en Denemarken vertellen William en Harry binnenkort over hun jeugd. Volgens vakblad Variety wordt in Spanje, Japan, Italië, Zweden en Rusland nog gesproken over het aankopen van de documentaire. Maandagavond was Diana, Our Mother: Her Life and Legacy te zien in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. De meeste reacties waren positief, op social media werd massaal steun uitgesproken voor William en Harry.

  De prinsen hebben voordat de documentaire werd uitgezonden al duidelijk gemaakt dat ze er geen gewoonte van willen maken zo open over hun in 1997 omgekomen moeder te praten. “We hebben nog nooit zo openlijk over haar gesproken”, zei William over de documentaire, “maar we vonden dat de tijd rijp was. We doen dit niet nog een keer.”

  25 juli 2017 - 12:01