×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede kindje William en Catherine in april verwacht

  Hertogin van Cambridge heeft nog altijd last van misselijkheid

  Tweede kindje William en Catherine in april verwacht

  Prins William en zijn vrouw Catherine hopen in april voor de tweede keer vader en moeder te worden. Het Britse Koninklijk Huis heeft op de officiële website bekendgemaakt dat Catherine dan is uitgerekend.


  "De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd bekend te maken dat ze in april hun tweede kindje verwachten", luidt het bericht. Catherine heeft nog steeds last van ernstige ochtendmisselijkheid. Aan het begin van haar zwangerschap moest ze hierdoor zelfs meerdere verplichtingen afzeggen. Intussen gaat het een stuk beter met haar, zo valt te lezen op de website. Zo zijn William en Catherine morgen aanwezig bij de start van het staatsbezoek van de Singaporese president aan het Verenigd Koninkrijk. Morgenavond woont Catherine in het National History Museum de uitreiking bij van de Wildlife Photographer of the Year 2014 Awards.

  Tijdens de eerste zwangerschap had de hertogin ook last van de zwangerschapskwaal. Toen ging ze na twee weken weer aan de slag; dit keer duurde het wat langer. Begin september maakten prins William en Catherine bekend dat hun zoon prins George volgend jaar een broertje of een zusje krijgt.

  20 oktober 2014 - 12:12