×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Trump krijgt bericht van koningin Elizabeth vanwege Harvey

  Trump krijgt bericht van koningin Elizabeth vanwege Harvey

  Koningin Elizabeth leeft mee met de Amerikanen die zijn getroffen door orkaan Harvey. Middels een bericht aan president Donald Trump liet de Britse vorstin weten dat ze denkt aan de slachtoffers en voor hen bidt.


  Elizabeth liet weten “diep geraakt” te zijn door het nieuws over Harvey. De orkaan kwam vorige week zaterdag aan land in Texas en richtte daar en in de naastgelegen staat Louisiana een enorme ravage aan. In de Verenigde Staten vielen bijna vijftig doden, honderdduizenden Amerikanen ontvluchtten hun huizen.

  “Prins Philip en ik brengen onze condoleances over aan de slachtoffers van deze ramp”, schreef Elizabeth. “Degenen die geliefden hebben verloren en degenen van wie de huizen en eigendommen zijn vernietigd.”

  2 september 2017 - 17:38