×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Trump in 2018 niet bij Elizabeth op bezoek’

  Trump in 2018 niet bij Elizabeth op bezoek’

  De Amerikaanse president Donald Trump zal bij zijn bezoek volgend jaar aan Groot-Brittannië hoogstwaarschijnlijk geen ontmoeting hebben met koningin Elizabeth, meldt de London Evening Standard.


  Volgens de krant is het bezoek van Trump door de Amerikanen 'gedevalueerd' van een staatsbezoek naar een werkbezoek. De president zal in dat geval niet de rode-loper van een van de koninklijke verblijven betreden. Waarom de aard van het bezoek is veranderd is niet bekendgemaakt.

  De Britse premier Theresa May heeft Trump in januari van dit jaar uitgenodigd voor een staatsbezoek. Trump had die uitnodiging geaccepteerd, maar een datum is nog nooit vastgelegd.

  In het Verenigd Koninkrijk is maar weinig enthousiasme voor een bezoek van de Amerikaanse president. Zo werd er een petitie georganiseerd waarin mensen konden tekenen tegen een bezoek van Trump aan Groot-Brittannië.

  Trump kreeg veel kritiek toen hij zich negatief uitliet via Twitter over de Londense burgemeester Sadiq Khan. Hij noemde Khan na de aanslagen op de Londen Bridge afgelopen juni 'zielig'.

  12 oktober 2017 - 11:28