×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Traditionele hongi-begroeting en ceremonie voor Harry en Meghan in Nieuw-Zeeland

  Traditionele hongi-begroeting en ceremonie voor Harry en Meghan in Nieuw-Zeeland

  De Britse prins Harry en zijn zwangere vrouw Meghan hebben hun reis in Australië erop zitten. Het paar vertrok zondagochtend richting Nieuw-Zeeland.


  Na een drukke slotceremonie van de vierde editie van de Invictus Games zaterdagavond, stapten de hertog en hertogin van Sussex samen met een aantal Nieuw-Zeelandse deelnemers van de door Harry geïnitieerde spelen voor militairen en veteranen op het vliegtuig naar Wellington. Daar worden ze ontvangen door de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern en krijgen ze een traditionele verwelkomingsceremonie.

  Nieuw-Zeeland is de laatste bestemming van de ruim twee weken durende reis van Harry en Meghan.

  28 oktober 2018 - 11:05