×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tickets verjaardagsfeest Elizabeth in vijf uur tijd uitverkocht

  Vieringen bij Windsor Castle

  Tickets verjaardagsfeest Elizabeth in vijf uur tijd uitverkocht

  De kaarten voor de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth zijn in vijf uur tijd allemaal over de toonbank gegaan. Er waren 25.000 publiekskaarten voor het evenement beschikbaar.


  De vieringen van de verjaardag van de Britse koningin vinden plaats van 12 tot 15 mei volgend jaar in Home Park bij Windsor Castle. Er doen 1500 mensen aan mee, onder wie muzikanten, dansers, koren en bekende artiesten. Ook zijn er 900 paarden bij betrokken.

  Elke avond wonen leden van de koninklijke familie de show bij. Elizabeth is aanwezig bij de laatste feestavond, die live wordt uitgezonden op televisie. Die zondagavond was ook het snelst uitverkocht.

  Mensen die achter het net hebben gevist, kunnen begin 2016 nog een poging doen om kaarten te bemachtigen voor een speciale avond voorafgaand aan het officiële evenement.

  24 november 2015 - 21:40