×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Throwback Thursday voor verloving Eugenie

  Eugénie blikt terug op haar eerste jaar

  Throwback Thursday voor verloving Eugenie

  De Britse prinses Eugenie heeft dinsdag nog even nagenoten van de aankondiging van haar huwelijk, precies een jaar geleden.


  Onder de noemer ‘throwback tuesday’ plaatste Eugenie op Instagram een foto van het moment dat zij en haar man Jack aankondigden te gaan trouwen. Wat een jaar is het geweest en ik kan niet wachten op 2019″, schreef de jongste dochter van prins Andrew. Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag 12 oktober het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle.”””

  23 januari 2019 - 10:32