×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Throwback Thursday voor verloving Eugenie

  Eugénie blikt terug op haar eerste jaar

  Throwback Thursday voor verloving Eugenie

  De Britse prinses Eugenie heeft dinsdag nog even nagenoten van de aankondiging van haar huwelijk, precies een jaar geleden.


  Onder de noemer ‘throwback tuesday’ plaatste Eugenie op Instagram een foto van het moment dat zij en haar man Jack aankondigden te gaan trouwen. Wat een jaar is het geweest en ik kan niet wachten op 2019″, schreef de jongste dochter van prins Andrew. Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag 12 oktober het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle.”””

  23 januari 2019 - 10:32