×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ‘The Queen’ krijgt ridderorde uit handen van de ‘Princess Royal’

  Actrice ontving de onderscheiding vanwege haar verdiensten voor de filmwereld

  ‘The Queen’ krijgt ridderorde uit handen van de ‘Princess Royal’

  Olivia Colman, die in het nieuwe seizoen van Netflix-serie The Crown de rol van koningin Elizabeth vertolkt, heeft donderdag op Buckingham Palace haar ridderorde in ontvangst genomen. ‘The Queen’ kreeg haar lintje alleen niet uit handen van de echte koningin. Haar dochter prinses Anne, de ‘Princess Royal’, deelde de onderscheidingen op het paleis uit.

  Een gemiste kans, maar dat mocht de pret niet drukken voor Colman. Op foto’s van de Daily Mail is te zien hoe de actrice lachend een praatje maakt met de dochter van koningin Elizabeth, nadat zij haar het lintje heeft opgespeld. De Oscarwinnares mag zich voortaan Commandeur in de Orde van het Britse Rijk noemen en mag zodoende de titel CBE achter haar naam zetten. Colman ontving de onderscheiding vanwege haar verdiensten voor de filmwereld.

  Het derde seizoen van The Crown, waarin prinses Anne (Erin Doherty) overigens voor het eerst te zien zal zijn, verschijnt op 17 november.

  1 november 2019 - 09:19