×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • The Crown stopt na vijfde seizoen

  "Ik ben dankbaar dat Netflix en Sony me steunen in deze beslissing"

  The Crown stopt na vijfde seizoen

  Kijkers staat nog maar twee seizoenen van The Crown te wachten.


  De populaire Netflix-serie over het Britse koningshuis stopt na de vijfde reeks, meldt The Hollywood Reporter vrijdag.

  Aanvankelijk was het de bedoeling dat The Crown zes reeksen zou beslaan. “Maar nu we bezig zijn met het verhaal voor seizoen vijf is mij duidelijk geworden dat dit het perfecte moment is om te stoppen”. Aldus bedenker Peter Morgan. “Ik ben dankbaar dat Netflix en Sony me steunen in deze beslissing.”

  Morgan onthulde ook dat in de laatste reeks Imelda Staunton de rol van koningin Elizabeth overneemt van Olivia Colman, die Claire Foy na twee delen opvolgde. De 64-jarige actrice vindt het een prachtige rol. “Ik ben onwijs vereerd om zo’n geweldig creatief team te versterken. En mee te werken aan de conclusie van The Crown.”

  Het derde seizoen van The Crown verscheen vorig jaar november en speelde zich af tussen de jaren 1964 en 1977. De vierde reeks neemt een tijdsprongetje en zal onder meer de bruiloft van prins Charles en prinses Diana in beeld brengen. Wanneer die verschijnt, is nog niet bekend. In het afsluitende seizoen worden de royals vanaf 2001 gevolgd.

  31 januari 2020 - 17:23